El regidor d'Activitats i Serveis Generals de l'Ajuntament de Manacor, Carles Grimalt, ha instat als serveis jurídics municipals a estudiar la imposició d'una sanció a Coliseo Balear per incompliment de l'ordenança reguladora de publicitat. Segons Grimalt, la promotora de la corrida de toros d'aquest divendres a Ciutat ha fixat cartells promocionant aquest acte a indrets no permesos.

"Manacor es va declarar municipi antitaurí el juliol de 2015 i no s'ha respectat", ha recordat el regidor, que s'ha mostrat indignat per l'espargiment de publicitat taurina per tot arreu de la ciutat, durant aquest dijous i divendres.

Grimalt ha dit que hi ha dues ordenances d'aplicació pel que fa a repartiment de publicitat i que alguns punts no són el suficientment clars quan a la regulació de sancions, però que així i tot s'està estudiant imposar una sanció per la promoció de l'espectacle taurí fora dels conductes reglamentaris.

"Durant la propera tardor s'estudiarà la fusió dels dos reglaments perquè no hi hagi dubtes i se pugui aplicar la normativa unificada a partir de gener de 2020", ha concretat Carles Grimalt.

A més de Manacor, hi ha altres 16 municipis declarats antitaurins: Sant Joan, Costitx, Consell, Esporles, Puigpunyent, Deià, Campanet, Manacor, Santa Margalida, Lloseta, Porreres, Algaida, Capdepera, Santa María del Camí, Sencelles y Artà.

Enllaç a l'original:

https://www.arabalears.cat/partforana/Manacor-multara-Coliseo-Balear-publicitat_0_2285771519.html