Aquest cap de setmana passat ha tingut lloc al parc de n’Hereveta de Porreres la primera macrogala comarcal de l’AECC amb la participació dels pobles de Campos, Montuïri, Porreres, Santanyí, ses Salines i Vilafranca. Ha estat el primer acte per a la imminent creació de les juntes comarcals de l’AECC que es faran efectives durant el mes de setembre, en aquest cas la junta comarcal de Llevant. L'acte va ser presidit pel president AECC Balears, el doctor Javier Cortès; la presidenta comarcal Aina Mercadal, les presidentes de les diferents delegacions locals i els batles dels sis municipis implicats.

La gala, creada, dirigida i produïda per Miquel Oliver, constava de 23 actuacions dedicades a les més famoses pel·lícules d’animació Disney que es projectaren per climatitzar cada posada en escena. Destacaren actuacions com el 'Como una ola' per a 'La Sireneta', 'Reloj no marques las horas' per a 'La Ventafocs' o 'Las flechas del amor' per a 'Robin Hood'. En total, 90 cantants i ballarins dels sis municipis foren els encarregats de posar veu i ball a l’espectacle.

També cal destacar els 57 patrocinadors que participaren en la desfilada reial, en què cada empresa representava una casa reial. Sota el lema 'No deixis de somniar!', la gala que acollí més de 200 actors, va aconseguir congregar al voltant de 800 espectadors i obtingué un total de 10.170 euros que serviran per ajudar en la investigació contra el càncer.

Enllaç a l'original:

http://www.arabalears.cat/xarxa_local/macrogala-comarcal-Porreres-reuneix-persones_0_1867613327.html