La conselleria de Salut ha actualitzat el mapa del covid-19 a les Illes, en el qual es pot veure que dels 67 municipis que hi ha Balears, 23 en tenen amb casos actius de coronavirus i 44 no en tenen cap. Palma, com ja s'ha constatat altres vegades és el municipi on més persones hi ha amb aquesta malaltia, en concret 51, a continuació hi ha Formentera que actualment té 9 casos i posteriorment Felanitx amb 8.

La majoria dels casos, tal com ha passat des de l'inici de la pandèmia són a Mallorca, així del total actual de 114 casos, 89 són en aquesta illa, 9 a Formentera, 9 a Eivissa i 7 a Menorca.

El quart municipi de Balears amb més casos és Capdepera amb set malalts de coronavirus, posteriorment hi ha Calvià i a continuació hi ha tres municipis que tenen quatre malalts de covid-19 actualment: Eivissa, Manacor i Sant Josep de sa Talaia. Amb tres, Llucmajor i Ciutadella, amb dos Maó i Sineu i només amb un cas actiu: Inca, Santa Eulària des Riu, Sa Pobla, Bunyola, Porreres, Sant Lluís, Consell, Vilafranca de Bonany, Lloseta i Puigpunyent.

Enllaç a l'original:

https://www.arabalears.cat/societat/municipis-Illes-tenen-actius-covid-19_0_2494550713.html