Un centenar de persones, entre elles familiars víctimes del franquisme i diferents representants polítics, han acudit a l'acte organitzat per Memòria de Mallorca en el Mur de la Memòria del cementeri de Palma per retre homenatge a totes les víctimes assassinades pel franquisme que encara continuen desaparegudes.

La presidenta de Memòria de Mallorca, Maria Antònia Oliver, ha volgut recordar als seus familiar i ha fet referència a l'exhumació de Franco dient que "és una passa endavant però encara queda molta gent a les cunetes". A més, ha afegit que "hi ha gent que ha pogut portar una flor per primera vegada a un familiar seu assassinat pel franquisme gràcies a les 14 persones identificades en la fossa de Porreres".

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, el secretari autonòmic de Memòria Democràtica i Bon Govern, Jesús Jurado, i el director general de Memòria Democràtica, Marc Herrera, també han assistit a aquesta ofrena floral.

La consellera @isabelcastrofer i el secretari autonòmic @JesJuradoSegui participen en l'ofrena floral al Mur de la Memòria. El record a les víctimes més present que mai #veritat #justícia #reparació #MemòriaDemocràtica pic.twitter.com/3almd5ipxe

— Conselleria AdmPubs_GOIB (@AdmPubs_GOIB) November 1, 2019


Enllaç a l'original:

https://www.arabalears.cat/societat/centenar-persones-homenatge-victimes-assassinades-franquisme_0_2336166466.html