Dissabte, 26 d’octubre

Fira de l’oci i l’esport d’Inca. Un caramull d’activitats per als més petits. A les 10 h a la barra de Miceli, al mercat cobert, Feim cassoletes de fruites. Dirigit a infants de 8 a 12 anys. Inscripció: 10 euros per infant. Més informació a www.mercatdinca.com. Entre les 10 i les 19 h hi haurà la Ludoteca de Jardí, amb jocs per a totes les edats a càrrec de Sa Ludo d’en David, al carrer Major. A la plaça Santa Maria la Major, a les 17 h, actuació En Patufet, a càrrec de Bruix Teatre. A la plaça d’Antoni Fluxà a les 12 h Los 3 cerditos y sus amigos, a càrrec de Serenna Zanke. A les 16 h, mostra d’esports col·lectius. Al claustre de Sant Domingo, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, fireta infantil: Ludoteca XL, jocs de taula, treballs manuals i moltes més activitats, a càrrec de Món de Colorins. De franc.

‘Momo’, versió lliure de Michael Ende. Tres personatges que viuen en un jardí botànic abandonat ens esperen per explicar-nos una història, la de Momo. Ella posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres, i desitja ajudar-los a humanitzar la seva vida. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Auditori d’Alcúdia, a les 18 h i a les 19.30 h. Per a infants a partir de 8 anys. Preu: 8 euros.

‘Minyonia d’un infant orat’. Teatre clown amb La Impaciència Teatre. Dos humans molt semblants a persones tenen l’ambició de presentar i representar l’obra de Llorenç Riber. Un espectacle per viure, veure i tornar-se a sentir com un minyó. Homenatge divertit, dinàmic i ple de tendresa del llibre de memòries d’infantesa de Llorenç Riber. Al teatre Catalina Valls de Palma els dies 26 i 27 a les 18 h, per a infants de més de 6 anys. Preu: adults, 10 euros; menors de 2 a 16 anys, 8 euros; anticipades, 2 euros de descompte.

Halloween. Aquest dissabte ja se celebren activitats relacionades amb la festa de Halloween al centre comercial Porto Pi de Palma, com un contacontes terrorífic, d’11.30 a 13.30 h. Diumenge dia 27 hi haurà un taller de tatuatges de 17.30 a 19.30 h. A la mateixa hora, dilluns, taller de varetes màgiques, i dimarts, de llanternes. Dimecres i dijous hi haurà festa de Halloween. Cal inscripció prèvia per a totes les activitats, que són gratuïtes.

‘Happy Halloween’. Festa de Halloween amb els mítics personatges del programa Barri Sèsam : Coco, la granota Gustavo, el monstre de les galetes, Elmo, Epi i Blas... En aquesta ocasió aniran al castell del comte Draco a viure aventures, amb música i interacció amb tots els nins assistents, i junts aprendran anglès en un fantàstic i terrorífic dia en família. S’hi pot dur disfressa de Halloween. A la Sala Dante de Palma a les 18 h. Preu: 10 euros els adults i 8 euros els infants de 2 a 10 anys.

Música i teatre. Per segon any, l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i el teatre Principal de Maó repeteixen l’apassionant experiència pedagògica d’apropar el món de la música clàssica al públic familiar i escolar de l’illa. Una clara funció didàctica és la raó de ser d’aquest projecte, que uneix la fabulosa música de Saint-Saëns -’El carnaval dels animals’- amb el complement dramatúrgic creat per l’actriu Gemma Moll i la companyia No Som Tres. Dia 26 al teatre Principal de Maó i dia 27 al teatre Calos de Ciutadella, a les 18 h. Preu: 10 euros.

Taller de porcellana freda. A la llibreria Baobab de Palma a les 11.30 h. Activitat de modelació per despertar la creativitat per a nins i nines de 3 a 14 anys. Aquesta setmana es crearà una calavera mexicana amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Informació i reserves al telèfon 654922410. Preu: 5 euros.

Visites dramatitzades a Dalt Vila. Tots els dissabtes a les 21 hores al Portal de ses Taules d’Eivissa. Un passeig pel centre històric de la ciutat per conèixer com es vivia durant la construcció de la fortificació renaixentista i entendre com era la societat de l’època. Inscripcions al telèfon 971399232 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Preus: adults, 10 euros; nins de 7 a 16 anys, 5 euros; residents a Eivissa, 50% de descompte.

Activitats infantils. A partir de les 10 h a la plaça de la Vila, psicomotricitat, taller de pintacares, dibuix, jocs de construccions i un castell inflable en el marc de la Fira de Tardor de Porreres. De franc.

‘Relats visuals’. Espai familiar i educatiu al CaixaFòrum de Palma. Les imatges de fotografia documental ens serveixen per narrar històries, com si fossin paraules. Fent servir dos suports bàsics, els llibres i l’espai mateix, descobrirem com les fotografies de Robert Capa canvien de significat quan es relacionen entre elles, i muten segons la posició que ocupen i el context que les envolta. Es tracta d’un espai dins l’exposició pensat principalment per al públic familiar. Recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys. 4 euros, amb 50% de descompte per als clients de CaixaBank. De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h i diumenges i festius, d’11 a 14 h.

Sala Màgica. Servei de cangur del cinema Ocimax de Palma. Cada setmana, els dissabtes i els diumenges, es proposa un tema als infants i s’hi treballa. Els dies 26 i 27 d’octubre el tema és Nacions Unides, per la qual cosa es parlarà dels diferents països i de les persones que els habiten, i els nins crearan entre tots un mural. Des de les 16 h fins a les 20.30 hores. És gratuït, però cal reservar-hi plaça. S’han de dur calcetins. Per a nins i nines a partir de 4 anys.

Dilluns, 28 d’octubre

Fira de la ciència i de la tecnologia. Experimentació, tallers i divulgació de la ciència, amb l’objectiu de promoure la inquietud envers la ciència de la població en general. S’organitza amb la col·laboració de la UIB (Programa d’Orientació i Transició a la Universitat) i la participació dels centres escolars de la zona d’Inca i de centres de recerca i associacions relacionades amb la ciència. Les activitats es duen a terme en el marc de la Fira de l’oci i l’esport d’Inca i tindran lloc a la Fàbrica Ramis a les 8.30 h. De franc.

Dijous, 31 d’octubre

Nit de Tots Sants. A partir de les 18 hores, revetlla de Tots Sants, nit de calaveres i rosaris, amb photocall terrorífic, tallers de maquillatge, de rosaris i de verdures terrorífiques (cada infant haurà de dur la seva carabassa). A les 19 hores a la plaça de Santa Maria la Major d’Inca, gimcana del Calderó Màgic. Més tard, a partir de les 21.30 hores, al Casal de Joves Sa Fàbrica, marató de cinema de terror organitzat per Comunitart amb les projeccions de La bruja (2015), La monja (2018) i It (1990). De franc.

Divendres, 1 de novembre

Mercat, circ i cercaviles. Inca continua en festes amb la Fira de l’Art. Des de les 10 h fins a la mitjanit hi ha el Mercat Medieval pels carrers del centre d’Inca a càrrec de l’Associació d’Artesans, Mercaders i Firants de Mallorca. A les 10.30 hores, cercavila inaugural, a càrrec d’Aegyptus i Circ Bover. A les 11.45 hores, animació musical, a càrrec d’Aegyptus. A les 12.30 i a les 19 h cercavila, a càrrec d’Eufònic. A les 13.30, a les 18 h i a les 20.30 h, animació musical pel carrers del centre. Activitats gratuïtes.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

Enllaç a l'original:

https://www.arabalears.cat/cultura/Familia-que_0_2332566739.html