El Mallorca va encaixar ahir la segona derrota consecutiva a la lliga, després de perdre a El Molinón davant l’Sporting de Gijón per 1-0. Als tres minuts de partit, el britànic Blackman ja podria haver avançat els asturians. Amb tot a favor, el seu xut va sortir molt desviat. Cinc més tard, Reina va aturar un llançament del finlandès Roni Lod després d’un error de Fran Gámez. Passat el primer quart, el públic d’El Molinón va esbroncar el porter mallorquinista després que aquest xocàs, de manera intencionada -segons l’aficionat local- amb Djurdjevic.

Una vegada superat l’equador del primer acte, la pluja va començar a incidir de manera visible en el joc. I és que la ràpida circulació de la pilota sobre la gespa en feia perdre el control. Abans d’arribar a la primera mitja hora, Xisco Campos va frenar una perillosa acció del mallorquí i Carlos Carmona. Segons després, Reina i Raillo varen evitar que els amfitrions poguessin marcar.

Errada de Joan Sastre

Després del descans, el matx es va reprendre sense canvis en ambdós equips. En el minut 52, Fran Gámez perdonà un gol cantat després d’un excel·lent servei d’Àlex López. Ja se sap que en aquest esport qui perdona ho acaba pagant. Així, sis minuts després de l’ocasió tudada pel de Sagunt, els blanc-i-vermells adquiriren avantatge després d’un groller error de Joan Sastre. El de Porreres perdé l’esfèric dins l’àrea davant la pressió de Djurdjevic, que va assistir Blackman perquè l’anglès pogués enviar la pilota al fons de la xarxa. Era l’1-0.

Quan només quedaven quinze minuts per al final del partit, Raíllo no va arribar a rematar per centímetres una falta lateral botada per Salva Sevilla. En el 86, l’àrbitre va mostrar una targeta a Raíllo que podria haver estat vermella. No obstant això, l’amonestació és la cinquena de l’andalús i, per tant, es perdrà el partit de divendres que ve a Son Moix contra el Nàstic de Tarragona. Els cinc minuts de descompte es varen fer eterns per a l’equip local, però el marcador ja no es va moure.

Enllaç a l'original:

https://www.arabalears.cat/esports/decebedor-Mallorca-perd-Molinon_0_2144185703.html