L'Ajuntament de Porreres ha instal·lat plaques fotovoltaiques al CEIP Escola Nova, per tal de millorar l'eficiència energètica del centre escolar.

Amb aquest objectiu, l'Ajuntament porrerenc va aconseguir una subvenció de la direcció general d'Energia i Canvi Climàtic, per a instal·lació de les esmentades plaques de 10kw sobre la coberta del centre escolar públic. Amb aquesta nova infraestructura, en moments puntuals la producció d'energia de les plaques iguala el consum del centre.
El cost del projecte ha estat de 15.300 € dels quals el 80 per cent han estat pagats pel Govern de les Illes balears i el 20 per cent restant per l'Ajuntament de Porreres.

La regidora de Medi Ambient, Turisme, Energia i Infraestructures, Coloma Bover, explica que "la instal·lació d'aquestes plaques d'energia neta a l'Escola Nova contribueix a minvar les emissions de CO2 a l'atmosfera i és amb aquestes petites passes que entre tots hem de contribuir a la millora del medi ambient. Des de l'Ajuntament de Porreres seguirem apostant, en la mesura de les nostres possibilitats, per les energies renovables".

Enllaç a l'original:

http://www.porreres.cat/noticies/installades-plaques-fotovoltaiques-lescola-nova-de-porreres