La tornada del grup de rock mallorquí Anegats als escenaris ha fet vibrar aquest dilluns vespre a un miler de persones al Teatre de Lloseta. La banda creada a Son Servera l'any 1994 per Pep Alvarez, José Juan Umbert i Paco González, als que posteriorment es varen unir Angel Rios, Robin Alba i Esteve Huguet, ha complert la seva promesa de fer d'aquest darrer vespre d'abril “una nit màgica”.

Després de 4 anys de l'anunci del final de la banda, Anegats ha tornat a entrar al panorama del rock català pitjant fort i ho ha fet esgotant les entrades del primer recital de la seva nova etapa en només 24 hores. Tant es així que el grup té previst tornar a actuar aquest dimarts a les 18 de l'horabaixa al mateix escenari.

  • 540x306El grup creat per Pep Alvarez, José Juan Umbert i Paco González entusiasmà al públic anit i repeteixen aquest dimarts. / ARA BALEARSEl grup creat per Pep Alvarez, José Juan Umbert i Paco González entusiasmà al públic anit i repeteixen aquest dimarts. / ARA BALEARS

Just en començar a escoltar-se els primers acords de la vintena de temes amb els quals Anegats han volgut encendre l'atmòsfera del Teatre de Lloseta, el públic ha esclatat en una catàrsi que la banda ha anat teixint al llarg de tot el concert i que s'ha mantingut fins el final. La banda ha regalat als milers de seguidors reunits a l'escenari llosetí temes com 'Una altra pedra', 'Cafè amb sal' o 'Sa carretera', algunes de les noves cançons que els serverins varen incorporar al seu triple CD 'El fil d'Ariadna'

Després de repetir a Lloseta aquest dimarts, la banda iniciarà una gira d'estiu aquest juny que començarà a Manacor i que té previst recòrrer els municipis mallorquins de Sant Llorenç, Felanitx, Porreres i Pollença, sense oblidar-se'n de passar per la seva terra natal, Son Servera. L'esperada ruta tornarà a molts dels seus fans el dolç record de moltes nits de bauxa i revetlles i serà un bon escalfament de motors i de contacte directe amb els seus incondicionals. Tot plegat serà just abans que el grup es fiqui als estudis Urban de Rafa Rigo la pròxima tardor amb totes les energies posades en l'enregistrament d'un nou disc, que si es compleixen les expectatives, sortiria a la llum el mes de desembre baix el segell de Blau Produccions.

Enllaç a l'original:

https://www.arabalears.cat/cultura/anegats-fa-vibrar-teatre-lloseta-concert-tornada_0_2006799376.html