L’edició XII de la Diada d'Agricultura Ecològica de Porreres se centra en les Dones Agroecològiques. Com cada any hi haurà diverses activats dijous i dissabte amb xerrades o cursos.

Dijous 19 d’abril

Taula rodona ‘Dones agroecològiques. Les dones al món agrari mallorquí’ al Club Diario de Mallorca (Palma) a les 19:00h.

Dissabte 21 d’abril

A la biblioteca de Porreres, a partir de les 16:00h, curs ‘Els aliments ecològics i de varietats locals’. L’imparteix la Dra. Maria Dolores Raigón.

Diumenge 22 d’abril

Per diumenge, s'ha previst una extensa mostra i venda de productes amb certificació ecològica de les Illes Balears, a la zona de la plaça de la Vila, l'avinguda Bisbe Campins, carrer Almoina i Pou Florit. Paral·lelament es duran a terme tallers, actuacions dels castellers Al·lots de Llevant, entrega de premis, per exemple. Hi haurà també espais infantils i menjar ecològic de tot tipus.

Cal destacar que hi ha 360 dones inscrites amb agricultura ecològica. Les hectàrees totals d'agricultura ecològica a Mallorca arriben ja a les 32.300.

Enllaç a l'original:

https://dbalears.cat/part-forana/2018/04/17/314143/diada-agricultura-ecologica-porreres-enguany-centra-les-dones-agroecologiques.html